FREE WEBINAR

Стратегическо планиране на бизнеса със СНЕЖАНА СЕМОВА

null

Онлайн

ПОЛУЧИ ЗАПИС ОТ ONLINE WEBINAR

СТРАТЕГИЧЕСКО ПЛАНИРАНЕ НА БИЗНЕСА

 Уебинарът дава генерално разбиране какво представлява, включва и защо ни е необходимо стратегическо бизнес планиране? Колко е важно да анализираме пазарната среда и възможностите или рисковете, които поставя пред нас? Как изглежда логическата връзка между нашата визия и действията, които стартираме за постигането й? Защо брандът е ключова част от нашата визия? В кои посоки трябва да имаме инструменти за проследяване и оценка на ежедневните постижения?

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО?

За хората, въвлечени в създаване, управление и адаптиране на стратегия и план за постигането й, както ще стане ясно, те са важните за каскадиране на целите и комуникацията на всички нива в екипа.

. Mениджърски позиции – управители и функционални мениджърски позиции от Middle management – Търговски , Маркетинг, Финансов, HR и пр.;

. Всеки, който е стартирал своя бизнес и цели да го развива;

. Всеки с предприемачески дух, който има идеи да стартира бизнес.

СНЕЖАНА
СЕМОВА

Като една от малкото жени в строителния бранш. Снежана Семова активно работи за утвърждаване на мястото на дамите в строителството.

Tя е управител на „Сен-Гобен Констракшън Продъктс България“, направление Weber от 2001 до 2020 година. Оглавява компанията от създаването ѝ през 2001 г. като я превръща в една от водещите фирми за производство на строителни смеси на българския пазар. В рамките на няколко години г-жа Семова успява успешно да развие и наложи марката Weber в България, включително и да изгради два завода за производство на строителни материали.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

В рамките на уебинара, участниците ще получат ценна информация за стратегическо планиране и управление на бизнес.

1.Как изглежда логическата връзка между нашата визия и действията, които стартираме за постигането й?;

2.Важността да анализираме пазарната среда и възможностите или рисковете, които поставя пред нас.;

3.Защо брандът е ключова част от нашата визия?;

4.В кои посоки трябва да имаме инструменти за проследяване и оценка на ежедневните постижения?

ГЛЕДАЙ НА ЗАПИС FREE WEBINAR