СНЕЖАНА СЕМОВА

Като една от малкото жени в строителния бранш. Снежана Семова активно работи за утвърждаване на мястото на дамите в строителството.

Tя е управител на „Сен-Гобен Констракшън Продъктс България“, направление Weber от 2001 до 2020 година. Оглавява компанията от създаването ѝ през 2001 г. като я превръща в една от водещите фирми за производство на строителни смеси на българския пазар.

В рамките на няколко години г-жа Семова успява успешно да развие и наложи марката Weber в България, включително и да изгради два завода за производство на строителни материали.

ЗА МЕН

Снежана Семова работи активно с екип от професионалисти за изграждане на стратегии, които прилага успешно. Тя постига позиция на водещ бранд на пазара на строителни материали.

Притежава опит в планиране и бюджетиране на дейността в различни етапи от развитие на строителната индустрия.  Минава успешно през кризистните 2008-2012 с помощта на познания в управление на промяната. Основен акцент в дейността й е развитие на екипи и таланти. Високата ангажираност на служителите, заслужено нарежда Weber България сред най-добрите работодатели.

Организацията, управлявана от нея е една от водещите във въвеждане на иновации в продуктови решения и различни подходи към потребителските групи, което я прави предпочитан партньор за много строители и изпълнители.

Всички курсове на Снежана Семова: