FREE WEBINAR
АКТЬОРСКАТА ИГРА В БИЗНЕСА С ХРИСТО МУТАФЧИЕВ

null

15.07 от 18:30 часа

null

Онлайн

Получи запис от Free Webinar

FREE WEBINAR

АКТЬОРСКАТА ИГРА В БИЗНЕСА С ХРИСТО МУТАФЧИЕВ

В живота и работата често ни се налага да показваме себе си по различни начини. Всекидневно влизаме в различни образи – този на строгия, на забавния, на респектиращия или отзивчивия. За да бъдем чути и да повлияем на аудиторията ни е необходима убедителност и разбиране на всеки един образ, в който влизаме. Нужно ни е ясно осъзнаване на това, което искаме да постигнем с него.

Каним ви на един откровен разговор с Христо Мутафчиев за връзката между актьорската игра, бизнеса и живота.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ УЕБИНАРА?

Събитието е подходящ за всеки, който иска да открие вътрешната си харизма, да бъде убедителен или да бъде чут и разбран.

. Всеки, който иска да обогати социалните си умения и чувствителност;

. Хора, които активно комуникират в работна и бизнес среда, искат да представят себе си по-добре и да владеят ситуацията;

. Специалисти, които презентират, изнасят лекции и речи с желание да подобрят ораторските си умения пред публика и да въздействат;

. За всеки, който иска да разбере повече и да се докосне до актьорската игра в бизнеса и в живота.

ХРИСТО МУТАФЧИЕВ

Христо Стефанов Мутафчиев завършва Актьорско майсторство за драматичен театър във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Надежда Сейкова и Илия Добрев през 1994 г.

 

Актьорският му път започва на сцената на Драматичен театър – Пловдив и продължава с присъединяването му към трупата на МГТ „Зад канала“ през 1995 г. до днес. От 2005 г. е Председател на Съюза на артистите в България. Зад гърба си Мутафчиев има над 50 театрални роли и десетки в киното и телевизиятаНосител е на театрални награди и Огърлие „Св. св. Кирил и Методий“ за особено значимите му заслуги в областта на културата и изкуството.

КАКВО ЩЕ ЧУЕТЕ?

1. Защо и кога се налага да влизаме в различни роли в нашето всекидневие, работа и бизнес?

2. Как да открием и овладеем чертите на образа, които искаме да представим пред аудиторията ни;

3. Как да подготвим и контролираме гласа си при реч в закрити пространства;

4. Защо е важна емоционалната интелигентност и усещането за публиката?