FREE WEBINAR

Езикът на жестовете с Борис Бъндев и Маринчела Пеева

null

30.09.2021 от 19:00ч.

null

Онлайн

Запиши се за

FREE WEBINAR

ЕЗИКЪТ НА ЖЕСТОВЕТЕ

Знаеш ли, че жестовият език е официален в България? А знаеш ли, че има над 100 000 работоспособни глухонеми души в България и само 200 преводача на жестомимичен език. А замислял ли си се, че всички глухонеми хора имат същите потребности като мнозинството, но почти никой не разбира техния език? Ако имаш искрен интерес към жестовия език и искаш да бъдеш носители на социална промяна като добавиш още едно умение в професионалната си автобиография – жестов език, запиши се за Free Webinar – Жестовият език и разбери с какво ще допринесе той в живота ти.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО?

. Всеки, който иска да обогати социалните си умения и чувствителност;

. Хора, които активно комуникират в работна и бизнес среда, искат да представят себе си по-добре и да владеят ситуацията;

. Специалисти, които презентират, изнасят лекции и речи с желание да подобрят ораторските си умения и дикция пред публика, да ѝ повлияят и тя да си тръгне доволна;

. За всеки, който иска да разбере повече и да се докосне до жестовия език в бизнеса и в живота;

. Постоянно повишаване на квалификацията и учене през целия живот.

БОРИС
БЪНДЕВ

Борис Бъндев учи кино-режисура в Испания. Кариерата му стартира в различни сфери – от корпоративна,  неправителствена и артистична, до участието  му на значими интернационални платформи в  Италия, Испания и САЩ. Израства с глухи  родители и е близо до социалните проблеми. Не  е тайна, че обича бойните изкуства,  самоиронията и отскоро котките.

МАРИНЧЕЛА
ПЕЕВА

Маринчела Пеева или накратко Мари, е човекът, който с огромна любов и страст преподава жестов език, във всеки край на света. Тя е сертифициран лектор и професионалният ѝ опит се шири между няколко държави – Дания, Франция, Финландия. Самата тя е глуха и знае, че това е суперсила, защото владее жестов език. Мари е един от малкото глухи хора в България, които владеят международния жестов език.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

1. Особености на общуването с жестов език в различни социални ситуации;

2. Глуха общност и глуха култура;

3. Особености в общуването на глухите хора;

4. Усвояване на умения нужни за комуникация на жестов език.

Линк към FREE WEBINAR